• پنجشنبه ۱۵ آذر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 979-5484-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

رتبه نخست سیستان و بلوچستان در تولید چای ترش

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان 800 کیلوگرم محصول برداشت می شود گفت: از سطح 650 هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان چای ترش برداشت شد .

به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی با اشاره به اینکه برداشت چای ترش از آبان ماه آغاز و تا اوایل آذرماه ادامه دارد افزود: شهرستان های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان هستند .

وی گفت: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: چای ترش سیستان وبلوچستان علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی به استانهای اصفهان، بیرجند، و مشهد صادر می‌شود .

شهرکی عمده مناطق کشت این محصول را درشهرستانهای دلگان و ایرانشهر عنوان کرد و افزود: چای ترش یا چای مکی یک محصول وارداتی است که بیشتر از خارج ازکشور وارد ایران می‌شود اما در سالهای اخیر کشت آن در برخی نقاط ایران گسترش یافته است.

وی با اشاره به خواص چای ترش اظهار کرد: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است .

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایع ترین امراض می شود و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانی تر خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان با وجود پتانسیل ها و ظرفیت های مهمی که در عرصه های اقتصادی، تجاری، دامداری، آثار باستانی، کشاورزی و غیره دارد، توانسته بعنوان تنها رویشگاه چای ترش در کشور شناخته شود.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: