معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان گفت: هرچقدر کودکان از آسیب های اجتماعی و محیط های تنش زا دور باشند آینده موفق تری خواهند داشت.
محمدعلی حمیدیان در گفت و گو با ایسنا_ منطقه سیستان وبلوچستان اظهار کرد: طبق قانون پس از جدایی پدر و مادر والدین میتوانند طبق توافق کودکان خود را ببینند.
وی افزود: در هر صورت توافق نشدن ، دادگاه در حكم خود مدت ملاقات و نحوه آن را برای كسی كه حق حضانت ندارد، تعیین می كند .
وی با اشاره به اینکه دادگاه ها معمولا یك یا دو روز از آخر هفته را به این امر اختصاص می دهند خاطرنشان کرد: ملاقات بیش از این با شخصی كه حضانت را به عهده ندارد، موجب اختلال در حضانت و دوگانگی در تربیت كودك می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گفت: طلاق در خانواده علاوه بر این که فشار روانی زیادی بر زوج ها وارد می کند، برای کودکان آنان نیز استرس زا خواهد بود. بوده و بسیار غم انگیز و گیج کننده خواهد بود.
حمیدیان افزود: والدین این حق را دارند كه بعد از جدایی در فواصل معین زمانی با كودك خود ملاقات کنند و مشکلات مادر یا پدر نباید باعث جلوگیری از دیدار آنها با فرزندانشان شود.
وی با بیان اینکه ملاقات فرزندان طلاق با والدین شان در دادگستری ها و کلانتری ها اثار مخربی روی روان آنها خواهد گذاشت عنوان کرد: در همین راستا قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با همکاری دیگر سازمانهای متولی تعداد 3 مرکز دیدار کودکان طلاق با خانوادهایشان با عنوان مرکز دیدار با فرشتگان در شهرستان های زاهدان، زابل و ایرانشهر افتتاح کرده است.
حمیدیان هدف از افتتاح این مراکز را دور ماندن اطفال از ارتباط با محیط های تنش زا و جلوگیری از ایراد آسیب های روانی و عاطفی به اطفال بیان کرد.
انتهای پیام